Rally

Ook een rally organiseren?

Ben je op zoek om voor jouw organisatie, bedrijf , club, werkgever of werknemers een leuke dag te organiseren, waarbij een rit, toerrit of rally centraal staat? Neem dan eens contact met ons op. Wij werken samen met Nico’s Rit&Rally om jouw rit, rally of event vorm te geven.

Nico’s Rit&Rally, een bekend navigator die zijn strepen in deze rally en navigatiesport zeker heeft verdiend. Dat is de reden dat wij graag samenwerken met een kenner in de verschillende rally en ritsystemen die de rallysport zo avontuurlijk maken! Kies je een eenvoudige rally waarbij jij én jouw equipes simpelweg een leuk dagje uit hebben? Neem dan contact met ons op! Wil je in de diepte van deze topsport duiken en een rallyervaring beleven waarbij het samenspel tussen navigator en bestuurder zwaar op de proef wordt gesteld, dan weten wij zeker dat je bij ons, Rallydrukker.nl én Nico’s Rit&Rally aan het juiste adres bent.

Rallyrijden is topsport, Rallydrukker gaat met jou van start om te zorgen dat jij als eerste de finish haalt! Laat je informeren over de mogelijkheden.