Items

Onze Rally items

Rallyschilden/Rallybordjes
Het meest bekende item, wanneer je denkt aan een rally. En de mooiste herinnering aan de rit, die jarenlang nog aan de muur hangt. Wij maken ze van stevig, onverwoestbaar kunststof en voorzien ze van de gaatjes om ze gemakkelijk te monteren. Doordat wij ze kunnen frezen en snijden in elke vorm die je maar wilt, is niet voor elke rally hetzelfde, maar is jouw bordje net als jouw rally zeker uniek in zijn vorm!

Rallystickers
Uiteraard hoort er ook een sticker bij, voor op het raam of de deur, om te laten zien welke rally’s je allemaal hebt gereden. Helemaal het zelfde als de rallyborden of juist anders, de keuze is aan jou. Ook deze produceren wij in elke vorm die maar denkbaar is.

Rally Deurstickers/Startnummers
Door gebruik te maken van deurstickers met startnummers maak je aan het publiek duidelijk en aan de controlepunten kenbaar welke equipe er langs komt. Daarnaast is het natuurlijk helemaal af als je beplakt aan een rally meedoet. Ook hierbij is elke vorm mogelijk.

Routeboeken
Zonder routeboek geen rally! Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is om een routeboek foutloos in elkaar te zetten, zodat elke equipe perfect uit de voeten kan. De rit duidelijk, scherp en op de kaart met oog voor het kleinste detail. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, kunnen we daar zeker op vertrouwen. Rallyboeken kunnen we produceren in verschillende uitvoeringen; eenvoudig losbladig én geniet, geniet in de rug als een boekje of natuurlijk met de bekende metalen spiraal (wire-o-binding).

Routecontrolekaarten
Bij een rit of rally hoort natuurlijk de controlekaart. Goed beschrijfbaar en stevig om de score van de equipe bij te houden. Uiteraard op wit of gekleurd papier en geheel vormgegeven volgens jouw wensen. Is het fijn om daarbij een klembord bij te leveren, vraag naar de mogelijkheden!

Stempels
Laat tijdens de rally een onuitwisbare markering achter op de controlekaart met een stempel, uniek in zijn uitstraling. Leverbaar in verschillende afmetingen. Daarom is jouw toerrit nog unieker in zijn vorm.
Stempelkussen nodig, ook dat is geen probleem.

Consumptiebonnen
Bij de start, finish of tussenstop geen gerommel van equipes met los geld? Regel het met consumptiebonnen! Denkbaar als losse kaartjes, met of zonder perforatie of gemakkelijk als bloks verlijmd. Genummerd wanneer het nodig is.

Roll-Up banners
Dit is de manier om jezelf en je rally te promoten, jouw sponsors onder de aandacht te brengen of om de deelnemers te laten zien, op een opvallende manier, waar de organisatie zich bevindt tijdens een tussenstop of een lunch.

Gebruik een roll-up ook eens als prikbord om routewijzigingen op het laatste moment kenbaar te maken. Wijzigingen er weer vanaf, oprollen en wegwezen!

Vlaggen, Spandoeken en banieren
Of het nu de vlag is die zwaait bij het finishen of een banier boven bij de start of finish, wij maken het! Banieren om de deelnemers welkom te heten bij de start of juist om de aankleding van jouw rally of toerrit compleet te maken, wij maken ze in allerlei maten en vormen in verschillende materialen.

Route Controle borden
Iedereen heeft ze wel eens zien hangen, op een paal, aan een boom, de route controle borden met een letter of een tekening er op. De manier om te controleren of elke equipe de juiste route rijdt die jij hebt uitgezet. Wij maken ze in stevig kunststof en verschillende afmetingen. Een compleet set of een paar die je nodig hebt.

Denk aan de bekende letters, een stilte gebied, een tijdscontrole, een stempelpost, richtingsborden wanneer er een omleiding noodzakelijk is of om extra duidelijkheid te scheppen. Die van rallydrukker.nl zie je in ieder geval niet over het hoofd.